Yleinen

Aasialaisia makuja rakkaudella,ja kotimaisella twistillä

11.03.2016, yoga86

Rakkaus aasialaiseen ruokaan,syntyi omalla kohdallani ensimmäisen kiinalaisravintolakokemukseni jälkeen.

Ruoka oli hyvää,vatsa tuli todellakin täyteen,ja hintataso ei päätä huimannut.

Muistaakseni tuo paikka taisi olla Salossa,ravintola nimeltään Long Teng.

 

Sen jälkeen,olen syventynyt enemmän itämaiseen kulttuuriin ja ruokaan,ja viime vuonna tehty Malesian matka,sytytti sisäisen kokkini todella tulille.

Kokeilen paljon uusia juttuja keittiössä,ja nautin onnistumisista.Viimeksi tein Korealaista possun pataa,hieman kuitenkin suomalaisittain,jolloin ainakin minun mielestäni annos,ja ruokalaji alkoi toimimaan vielä alkuperäistäkin paremmin.

 

20160311_121704[1]Erittäin hyvää,oikeasti.Eikä valmistuskaan kauhean vaikeaa ollut.

Ainekset vain uunivuokaan,ja vuoka uuniin.

Yön yli hiljaisella lämmöllä kypsyttyään,se oli aamulla valmis 🙂

Mitään muuta ei kaivattu,kuin hiukan riisiä kylkeen,syömäpuikot pöytään,ja vatsa kiittää.

 

Tähän tarvittiin vain: Possun suikaleita (n.800 g)

2 punaista,mietoa chiliä,korianteria,suolaa,pippuria,valkosipulia,sipulia,tomaatti murskaa (n.2 rkl),ja pari dl vettä.

Ei siis mikään mahdoton,miljoonan ainesosan,resepti.

Kokeile ihmeessä.

Lähetä vaikkapa kommenttikentässä kysymyksiä,autan mielellläni.Jos siis vain avuksi voin olla 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *