Grillatessa aika rientää,ystävien kanssa vietät aikaa,ja nautit olostasi.
Miksei talvella voi grillata? Aina ihmetellään ja kauhistellaan,jos ehdotat,että aletaan grillaamaan.
Nautin suunnattomasti herkuista,jotka on kypsennetty ajan kanssa,vaikka pienessä lumisateessa.
Pistät vain tulet keksintöön,odotat että lämpeää,ja alat valmistaa toinen toistaan upeampia tuotteita.
Onnistuu jopa kerrostaloasunnossa.
Hankit vain sähkögrillin.
Kotoa sellainen löytyy,koska naapurit saattaisivat ihmetellä,kun toisesta kerroksesta alkaa tulla savua,ja ruuan tuoksua.
Sähkögrillin kätevyys,on juuri sen käyttöpaikoissa.
Saat grillattua parvekkeella,juuri silloin kun itse haluat,vaikkei naapurit siitä pitäisikään…
Tein eilen illalla valmiiksi rimpsuluut,jotta tänään saa vain keskittyä olennaiseen,eli valvoa grillausta.
Helppo homma.
Tee liemi,paista ribsit,ja anna vetäytyä liemessä yön yli.
Aamulla keitä liemi kokoon,ja iltapäivällä,laita grilli kuumaksi.
Aikaa toki menee,ei ole mikään pikaruoka.
Pelkästään ribsien kanssa n. 4 tuntia,siihen vielä grillaus,lisukkeet ja kastikkeet.
Mutta se on sen arvoista.
Keittiössä kiire loppuu,kuin seinään.
Nautin jo pelkästä tekemisestä,mutta kun ruoka on valmis,nautin vieläkin enemmään,kun kumppanini nauttii ateriasta.
Pitkän työviikon jälkeen,mikä olisikaan sopivampi tapa rentoutua,kuin grillit huurussa.Ja ei,en tarkoita sitä ohjelmaa…